Teambuilding
Kokkekursus
Når maden bringer os sammen!
Gå i køkkenet med Københavns dygtigste kokke, når de deler ud af hemmelige opskrifter og erfaring fra Michelin-verdenen. Sammen laver I mad i en privat og hyggelig setting, hvor samarbejdet er altafgørende for det endelig resultet. Alle madkurser tager udgangspunkt i lokale råvarer, og sæsonen vi er i – og sammen har vi bestemt et tema for arrangementet. Tidligere har vi blandt andet fokuseret på:
Det grønne køkken
Det innovative køkken (insekter, vilde urter).
Det veganske køkken
Det Japanske køkken
Eksempel på en aften
Vi starter med en kort introduktion af aftenens forløb og en præsentation af sted, kok og eventuelt sommelier. Efter en velsmagende og helst stærk velkomstdrink, vil Jeres team af 2-4 personer påbegynde et udfordrende madeventyr, med plads til udfoldelse, koncentration, panderynker og multitasking. Arrangementet handler i høj grad om uformelt kreativt samarbejde, der bringer masser af sjov og ny viden med sig. Madlavningen tager ca. 2 timer, hvorefter I går til bords. Det samlede arrangement varer 4-5 timer.
Det er muligt at indlede et kokkekursus med vinsmagning, cocktailkursus, ostesmagning eller en workshop omkring vilde urter og hjemmelavede snaps. Det er desuden muligt at inddrage foredrag eller “talks” under spisning.
Prisen starter fra 1095 kr. ex. moms per person.
Inkluderet
Madkursus i et smukt køkken & studio i København
Kok & personale
Alle råvarer
Flot dækket bord
Vin-menu (Fordelt over hvid, rød -og dessert vin)
Velkomstdrink
Vand & sodavand ad libitum
En gave til hver gæst
Tilkøb
Sommelier
vinsmagning
Cocktail- eller snaps workshop
Særlige vine
Indslag i form af foredrag eller ‘talks’
Gæstekokke
Referencer
Hør mere om hvad vi kan tilbyde