Vores ekspertise
Vi udvikler og afholder unikke oplevelser, der integrerer gastronomien i events. Vi samarbejder med de dygtigste og mest innovative mennesker i branchen – som har den samme bæredygtige profil som er grundstenen i Foods of Copenhagen. Vi har erfaring med teamarrangementer, produktlanceringer & kundeevents i alle størrelser og vi arbejder fokuseret ud fra vores kunders behov og målet med arrangementet.
Vores mind-set
Kunden er i centrum, men det samme gælder vores samarbejdspartnere. Vi ønsker at støtte vores lokale producenter, kokke og ildsjæle, der gør sig umage med deres arbejde og produkter.
Vi ønsker at være så fleksible som overhovedet muligt og arbejder udefra princippet om, at intet er umuligt.
Vi er et team, der bringer vores erfaring, kreativitet og passion ind i alt hvad vi gør. Vi elsker at udvikle, samarbejde og skabe nye oplevelser i helt unikke settings.
Ejer & Grundlægger
Cindie
En verden af gastro-oplevelser
Jeg er drevet af at skabe madevents, der giver vores kunder en ekstraordinær og uforglemmelig oplevelse.
Foods of Copenhagen startede med idéen om at lave madture (food tours) for rejsende og madinteresserede. Inspirationen kom fra min passion for mad og et arbejde i Portugal
Med et brændende ønske om, at vise andre det autentiske og lokale København startede min rejse med Foods of Copenhagen i 2016. Vi er gået vores egne veje med det mål at skabe noget nyt og intimt for de der ønsker noget ekstraordinært. Vi startede med vores ‘food tours’, som siden er blevet udnævnt til nogle af bedste i verden af bl.a. The Guardian.
Siden har Foods of Copenhagen udviklet sig fra et ‘food tour company’ til et ’boutique gastro agency’, der laver og afholder forskellige gastro-arrangementer i Danmark og på Færøerne. Jeg elsker Norden – naturen og maden.